top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraBNB+

Standard nebo Bez starostí?


Proč jsme se rozhodli nabízet 2 verze našich služeb? Je to jednoduché, snažíme se přizpůsobit požadavkům našich klientů, které se samozřejmě liší. V tomto článku si přiblížíme výhody obou ''balíčků''.

1. Standard

Začneme u varianty Standard. Tato služba je základ, který musí splňovat každá společnost zaměřující se na Property management na Airbnb.cz. Je zaměřena především na ty, kteří pronajímají volný pokoj ve svém bytě či domě. To znamená, že nemají problém s check-in/check-out, případně s předáním klíčů a uvítáním hostů. Tato služba zahrnuje také komunikaci s hosty i v období jejich pobytu v ČR, především z důvodu neznalosti cizích jazyků majitelů nemovistosti.

V této vezi spolupráce je zhrnuto:

- poradenství v oblasti správného nastavení ceny nemovitosti

- vytvoření nabídky krátkodobého pronájmu na Airbnb.cz

- vytvoření textu k nabídce v českém, anglickém a německém jazyce

- kompletní správa profilu nabídky, vč. komunikace s hosty

- zajištění informačních materiálů pro hosty

- komunikace s hosty i po příjezdu (hot-line 24 hodin denně)

- zařízení úklidu vč. výměny ložního prádla (volitelné)

Za tuto službu účtujeme 10 % z celkové ceny pronájmu na Airbnb.com zaplacené hostem

2. Bez starostí

Tato služba je navržena pro ty, kteří chtějí pronajímat svou nemovist, ale nechtějí mít s jejím krátkodobým pronámem žádné starosti. Díky této službě nebude muset majitel nemovitosti řešit vůbec nic.

Obsahuje veškeré služby, které obsahuje balíček Standard, ale oproti němu má několik výhod. Jedná se hlavně o úkony, které nejdou vyřešit online a majitel bytu nemá možnost je řešit. Jedná se tedy například o check-in/check-out, přivitání hostů spojené s předáním klíčů.

V rámci této služby je zdarma poskytováno profesionální nafocení nemovitosti a osobní kontrola nemovitosti po odjezdu hostů.

Tato služba je dražší než Standard, účtujeme 15 % z celkové ceny pronájmu na Airbnb.com zaplacené hostem

Shrnutí

Jaka verze spolupráce s BnB Plus je vhodná právě pro vás? V případě zájmu o další informace či individuální nabídku, ozvěte se nám na email info@bnbplus.cz.

Petr

BnB Plus

50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page