top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraBNB+

Domácí pravidla


Před každým uveřejněním nové nabídky na Airbnb, musíme s naším klientem projít několik důležitých věcí. Dnes se zaměříme na tzv. Domácí pravidla.

Jedná se o soubor velmi důležitých informací pro hosty, obsahuje např. informace možnosti kouření v bytě, kam hosté mají a nemají přístup, heslo k wifi, zda mohou nosit v bytě boty atd.

Jde o příručku pro hosty, kterou společně s našimi klienty sestavujeme. Majitelé nemovistí díky těmto pravidlům selektují pouze ty hosty, kteří respektují jejich pravidla.

Ne všechny informace musí hostitel uvádět na profilu nabídky, ale je důležité je mít připravené a zaslat je hostům po potvrzení rezervace.

Jde o obecné informace, např. jak zapnout ohřívač vody, že občas nějaký spotřebič špatně funguje, co hosté mohou v bytě využívat (čaj, káva) atd.

Platforma Airbnb je založena na důvěře, ale myslí se i na bezpečí hostitelů. To je zajištěno tím, že každý host musí před rezervací naskenovat svůj občanský průkaz či pas, kdyby došlo k nějakému problému.

Hostitel si může samozřejmě hosty vybírat. Pokud se mu nějaký host, který zažádá o rezervaci z nějakého důvodu nezdá, může jej odmítnout. Tomuto tématu a tzv. Okamžité rezervaci se budeme věnovat v jendom z našich dalších článků.

94 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page