top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraBNB+

Co připravit před příjezdem hosta?


Od každého hostitele na Airbnb se očekává, že svým hostům poskytne základní potřeby: mýdlo, toaletní papír, čisté povlečení a ručníky. Ale proč nenabídnout svým hostům něco navíc? I drobnosti dokážou hostům zpříjemnit pobyt ve vaší nemovitosti. O jaké drobnosti se jedná?

Pro začátek se ujistěte, že vás byt či dům disponuje základními věcmi, které jsme napsali na začátku. Berte je jako odrazový můstek a nutný základ.

Pokuste se zvýšit laťku a odlište se od konkurence na Airbnb. Co například místo klasického mýdla nabídnout hostům i sprchový gel či sůl do vany, ideálně české výroby? To potěší každého hosta.

Čistota a pohodlí, to hledá každý host na Airbnb. Čisté povlečení musí být samozřejmostí, ale co kdybyste přidali i nějakou sladkost na polštář spolu s osobním vzkazem pro hosta? Cítili byste se tak v novém prostředí určitě lépe, nebo ne?

Pokud vám tyto tipy přijdou příliš obyčejné, máme pro vás několik dalších tipů, jak se připravit na první Airbnb hosty. Tyto tipy jsme rozdělili do několika článků, které postupně přidáme na náš blog. Půjde o články Příjezd hosta, Prostředí a Hostův pokoj.

Těšte se na další skvělé tipy, jak z vašeho pronájmu na Airbnb udělat oblíbené místo cestovatelů. Všechny tipy nejsou finančně náročné, ale jejich efekt je k nezaplacení.

52 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page