top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraBNB+

Co připravit před příjezdem hosta? III. díl


Myslíte si, že hostům stačí pouze čisté ručníky, povlečení a základní informace a obytě a okolí? Některým možná ano, ale abyste byli na Airbnb úspěšní a vyhledávání, je třeba daleko více!

Čerstvě řezané květiny v bytě, tím zpříjemníte příjezd hostů a i takováto drobnost Vám zajistí plusové body hned na začátku. Doporučujeme květiny nejen v obývací části, ale třeba i na nočním stolku či v koupelně.

Hosty zajímá Váš život, všem našim klientům proto doporučujeme přidat na zeď fotky ze zahraničních cest a výletů, aby se o Vás něco málo dozvěděli. Bílé a prázdné stěny nikoho nenadchnou.

Připravte si pro Vaše hosty doporučení na zajímavá místa v okolí, která máte rádi a v průvodcích se třeba nevyskytují. Víte o skvělé kavárně za rohem? Výborné těstoviny nebo rybí speciality v blízkém okolí? Tankové pivo nebo neodolatelné drinky pár minut od bytu? Povězte to hostům! Není nic lepšího než osobní doporučení a případně hosty můžete vzít s sebou. Každý ocení, když dostane skvělý tip na dobré jídlo, kavárnu nebo bar.

Rádi čtěte v cizím jazyce? Pokud ano, dejte hostům možnost si o chvílích klidu pročíst nějaký magazín či knížku. Doporučujeme připravit více druhů, abyste se trefili hostům do vkusu.

V několika bytech, o které se staráme, jsme nechali pro hosty čísté papíry či sešity, kam mohou nakreslit či napsat jejich zážitky, poděkování či připomínky.

90 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page