top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraBNB+

Proč vzniklo BnB Plus?


Mnoho známých a kamarádů se mě ptá, jak a proč vzniklo BnB Plus - Airbnb management pro hostitele v Praze a Českých Budějovicích.

Vše začalo díky mé zálibě, což je cestování. Procestoval jsem téměř celou Evropu a na tripech jsen vždy využíval k ubytování právě Airbnb. Je to skvělá služba, díky které se ubytujete za slušné peníze často ve velmi dobře vybavených bytech/domech.

Několikrát jsem koukal na nabídky bytů na Airbnb v Praze, je jich celkem dost a proto jsem i kamarádům říkal o možnosti krátkodobého pronájmu prostřednictvím Airbnb.

Jenže jsem nesčetněkrát dostal odpověď typu: Neumím anglicky, nevěřím tomu, nemám na to čas atd. Je pravda, že neustále řešit komunikaci s hosty, kteří jsou v naprosté většině zahraničí, je nejenom obtížné, ale i časově náročné.

Proto jsem hledal na internetu firmyy, které se tomuto věnují, ale k mému překvapení se tomuto druhu podnikání věnují jen 2 firmy, které ale nesplňovaly mé vysoké požadavky na tuto službu.

A to byl důvod, proč jsem se rozhodl založit BnB Plus, díky kterému bude moci každý vlastník nemovitosti krátkodobě pronajímat svů byt, dům či pokoj prostřednictvím Airbnb a naší služby. A to zcela bez starostí!

Pokud máte zájem o spolupráci či jen máte nějaký dotaz, neváhejte nás kontaktovat na emailu info@bnbplus.cz.

Petr

98 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page