top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraBNB+

TOP 10 restaurace


Vaši hosté po Vás chtějí doporučení na skvělé restaurace či bary?

Připravili jsme pro Vás našich 10 nejoblíbenějších míst, která doporučujeme našim hostům.

Ispirujte se.

1. Hotel U Prince

Staroměstské náměstí 460/29, Praha 1

Tel: +420 224 213 807

$$$

Restaurace se nachází v samém srdci Staroměstského náměstí, střešní bar je ideálním místem pro sledování západu slunce. S výhledem na náměstí, Týnský chrám a Orloj, je to velmi vyhledávané místo pro večerní koktejly a romantické večeře. Jedná se o součást pětihvězdičkového hotelu a díky malému prostoru na střeše jsou rezervace nutností.

2. Cloud 9 Sky Bar – Hilton Hotel

Hilton Prague Hotel, Pobřežní 1, Praha 8

Tel: +420 224 842 999

$$$

Elegantní a stylový, Cloud 9 Sky Bar je první bar svého druhu v Praze a je umístěn v nejvyšším patře hotelu Hilton s výhledem na Vltavu. Vkusný vnitřní bar, stejně jako velký venkovní terasa, která nabízí klidné a bezstarostné útočiště v létě s nabídkou výtěčných koktejl. Ve večerních hodinách je často i živá hudba.

3. Villa Richter

Villa Richter – Staré zámecké schody 6/251 Praha 1

Tel. (+420) 257 219 079

$$$

Villa Richter se nachází v areálu Pražského hradu, tato nedávno zrekonstruovaný vinice nabízí nádherný panoramatický výhled na město a ldle našich informací, se jedná o nejstarší vinici v Čechách. Venkovní Pergola je velmi oblíbená pro dopolední brunch a nebo aperitiv večer. Cenově dostupné, ale kombinace umístění a velkého výběru vín vytváří z totéto vinice nezapomenutelné místo.

4. Žižkovská věž – Oblaca

OBLACA RESTAURANT | Mahlerovy Sady, 2699/1A, Praha

Tel.: +420 210 320 086

rezervace@oblaca.cz

$$$

Tuto restauraci naleznete v módní bohémské čtvrti Žižkov a nachází se 66 metrů nad. Nabízí mezinárodní a moderní kuchyni, je to zdaleka nejlepší restaurace v Praze díky výhledu na město. Bar se svým nadčasovým designem je ideálním místem pro setkání nad šálkem výborné kávy během dne, ale je také ideálním místem na koktejl či poslech skvělé hudby ve večerních hodinách.

5. Grosseto Marina River

Alšovo nábřeží | Praha 1 – Staré město

Tel: +420 222 316 744

$$

Má oblíbená! Tato úžasná restaurace má jeden z nejlepších výhledů na řeku, Pražský hrad a Karlův most. V letním období, kdy je střecha zdvihnutá a je otevřena terasa, je to krásné místo na večeři při západu slunce za Petřínem, při němž můžete pozorovat proplouvající lodě. Nabízí mezinárodní kuchyni s italským nádechem a úžasné pizzy. Rezervace jsou zde nutné, pokud chcete získat perfektní místo u okna s výhledem!

6. Kampa Park

Na Kampě 8b, Praha 1

Tel: +420 257 532 685

$$$$

Známá jako jedna z nejlepších pražských restaurací, pěti-hvězdičková elegantní restaurace se může pochlubit krásným výhledem na Karlův most ze svých venkovních teras. Ideální místo pro oběd nebo večeři, Kampa Park je jedna z nejdražších restaurací ve městě s mezinárodním menu a široký výběrem vín.

7. Terasa U Zlaté studně

U Zlaté studně 166/4, Praha 1 – Malá Strana

Tel: +420 257 533 322

restaurant@goldenwell.cz

$$

Nachází se ve čtvrtém patře hotelu U Zlaté Studně, tato elegantní střešní restaurace se může pochlubit krásným výhledem na Malou Stranu a během léta je vyhledávaným místem pro romantické večeře. Bar je skvělou volbou pro vychutnání sklenky šampaňského a restaurace nabízí krásnou venkovní terasu, v létě také vlastní přístup ke Královským zahradám. A to nejdůležitější, ceny jsou příznivé.

8. CODA Restaurace

ARIA Hotel – CODA Restaurant Tržiště 9, Praha 1

Tel: +420 225 334 761

coda@aria.cz

$$

Coda Restaurant se může pochlubit 360 ° panoramatickým výhledem na Prahu, jejich střešní terasa je zážitek sám o sobě. Symfonie všech pěti smyslů - lahodná nabídka čerstvých surovin podle chuti a vůně, relaxační melodie a krásné památky Prahy, které jsou na dosah ruky! Skvělé místo pro obchodní obědy či romantické večeře s těmi nejbližšími.

9. Restaurace Mlýnec

Novotného lávka 9 Praha 1

Tel: +420 277 000 777

mlynec@zatisigroup.cz

$$$

Stolovat nedaleko Karlova mostu, přesně to nabízí terasa restarace Mlýnec. Doporučuji nedělní pečeni :) Restaurace nabízí výtečnou českou kuchyni. Restaurace má velká panoramatická okna, díky kterým si můžete vychutnat pohled na nejznámnější památky Prahy i při deštivých dnech.

10. Restaurace Ginger & Fred

Jiráskovo náměstí 6 Praha 2, Nové Město

Tel: +420 221 984 160

info@ginger-fred-restaurant.cz

$$$

Díky nádhernému výhledu na Vltavu a na Pražský hrad, se z této 4-hvězdičkové restaurace stálo oblíbené místo nejen Pražanů. Interiér restaurace sice nabízí omezený výhled (doporučuji zarezervovat si místo u okna pro lepší výhled), ale na terase se můžete kochat panoramatickým výhledem na Prahu. Menu je sice drazší, ale má mnoho skvělých recenzí a je skvělým místem pro turisty, kteří chtějí stolovat v prostředí Tančícího domu.

Pokud máte nějaký tip na další zajímavá místa, podělte se o ně s námi v komentářích.


236 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page